9v Synttärispesiaali!

Moiksuli! Tämän postauksen aihe ja tänään olisi Synttärispessu! Tarkoitus olisi ollut julkaista tämä jo 23.7, mun synttäripäivänä, mutta sain silloin uuden puhelimen ja oli muutenkin aika häslinkiä. Tämä sitten tulee vasta 25.7, koska nyt on vain jotenkin aikaa tehdä tätä. Mutta nyt paljastan tämän Synttärispesiaalin aiheen. Mulla on ollut aiheena tehdä tämä joskus aiemminkin, mutta ei ole vain jaksanut: Esittelen piirustukseni! Teen saman ehkä Testimatoon, mutta ensiksi blogiini. Nyt pidän pienen tauon kirjoittamasta tätä postausta ja etsin piirrokseni! 


 1. Tämä on mennyt pieleen, mutta päätin esitellä nyt nekin (vähänkö nolottaa!). Näyttääkö tuo muuten siltä, että hän istuisi? 

 2. Tämä on ihan OK piirustus, mutta parhaimpiin se ei kuulu. Kuvassa on joku ihan random tyttö nukkumassa päiväunia. 

3. Tämä on myös pielessä (katso sen kasvoja), mutta onneksi mulla on myös parempia piirroksia. Kuvassa on joku tyttö seisomassa. 

4. Tämä on yksi hienoimmista piirustuksistani. En ole ennen osannut piirtää tuota ✌🏻-merkkiä, mutta tässä se jotenkin onnistui. Tytön nimi on Linda. (Piirsin näitä paljon Helmareiden otteluiden aikana, mites Linda Sällström? ;) )

5. Taas yksi hienoimmistani… tässä on Laura. Tämän piirustuksen kautta opin piirtämään letit. En vain ymmärrä, miten ensimmäisistäni voi tulla niin hienot, toisin kuin (ks. Seuraava piirros)


6. Onko tuo hieno letti? Minusta ei. Taisin piirtää sen vahingossa liian ylhäälle…. Tosin, ei se mua ole haitannut. Onhan tuo nyt aika kiva tuossa…. Perun sanani. (Tuon nimi on Fiona)


Moikka! Kiva, kun luit postaukseni! Muista, voit aina kommentoida teoksiani kommenteissa, hopi hopi! 


Kommentit

Suosituimpia postauksia:

Pilalla

Kauniita sanoja & nimiä

Tiedotus & kuulumisia