Ilmoitusasiaa!

 Tulee melkein itku, kun ajattelee tätä. Olen poistanut entiset blogini - ja pysyvästi. Olen päättänyt parantaa blogini laatua ja parantaa kommenttien mukaisesti. Lisäksi keksin blogilleni paremman nimen: Kauniita sanoja - Hertan tarinablogi. . Postauksia tulee säännöllisesti. PS. En välttämättä enää kirjoita vanhoja tarinoitani tähän blogiin. Olen pahoillani. Mutta siitä saatte olla varmoja, että saatte uusia, parempia tarinoita! Anteeksi vielä kerran. Mutta, parantelen uudeksi tätä blogia! 


Kommentit

  1. Harmi kun poistit ne blogit... Tuosta nimestä vielä, on ollut olemassa blogi nimeltä Ophelian tarinataivas, joten jos voisit muuttaa sitä?

    VastaaPoista
  2. Okei… katsoin ennen kuin lähetit tuon kommentin blogit.fi -sivustolle, löysin juuri tuon blogin. Kun yritin mennä sinne, tuli ilmoitus ”tämä sivusto ei ole enää saatavilla”. Tosin tuo viittaa kommenttiisi, sanoithan ”ollut olemassa”. Kiitos, en ehkä halua olla samanlaisella nimellä! (Joten vaihdan sen.)

    VastaaPoista
  3. Onko nyt hyvä, Erica? Vaihdoin blogini nimen ”Hertan Lumoava Tarinataivas”.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heiheihei! Aiotko kommentoida? Tai edes vaivautua kommentoimaan? Kiitos tosi paljon, jos aiot! <3 Arvostan jokaista kommenttia, oli se pitkä tai lyhyt, yksi sydän tai kunnon romaani. En haluaisi kuitenkaan tänne epäasiallisia kommentteja, joten ilmaisethan negatiivisen palautteen ystävällisenä 💜 Olet ihana, vaikka et kommentoisikaan! :)

Suosituimpia postauksia:

Pilalla

Tiedotus & kuulumisia

Viimeinen hengenveto