Piirtämisen kauneus

 Moikkuli! Tänään postaus on piirtämiseen liittyvä tarina, ja jos keksit sille paremman nimen, kerro se ihmeessä kommenteissa! Näitä tarinan nimiä on niin vaikea keksiä, joten älä välitä, jos tulee huonoja😅. No, ennen turhia löpinöitä, päästetään sinut lukemaan! PS. Jatkan tässä blogissa ehkä Art_girl ❤️Diana❤️-tarinaa, mutta aloitan sen alusta (en tiedä miksi). 

Avain kiertyy lukossa. Olen kotona. Huudan tervehdyksen, mutta kukaan ei vastaa. Vain auki oleva ikkuna humisee. Olen yksin kotona. Jes, ajattelen, koska yksin oleminen on parasta aikaa piirtää. Voi piirtää vain ihan yksin, ja jos menee pieleen, kukaan ei näe sitä. Jostain syystä on kivempaa miettiä yksin, mitä piirtää. 

Ryntään piirustuspöydän ääreen. Mietin hetken, mitä piirrän, mutta sitten se tupsahtaa mieleen:

Ihminen ja koira! Alan heti töihin. Ensin hahmottelen ihmiselle pään ja hiukset; sitten vartalon: kädet, jalat, kaulan, vatsan, sekä tietysti vaatteet. Sitten siirryn koiraan. Koiralle teen vartalon, (tietysti) ja kaulapannan. Minulle tulee heti mieleen, että värittäisin koiran ruskeaksi. Sitten piirustukseni on valmis. Ihan hyvä, ajattelen, mutta kyllä se kaipaa vielä jotain; tai sitten piirrän paremman teoksen. Sitten alan töihin. Piirrän ihmiselle ja koiralle taustan, missä he ovat kukkakedolla, ja aurinko paistaa. Sitten väritän koko kuvan ja raapustan ihmisen päälle: Fiona. Sitten kirjoitan koiran päälle: Nella. Siinäpä vasta hyvä nimi koiralle, ajattelen. Sitten kyllä mieleeni tulee, että voisin piirtää jotain hienompaa. Katseeni osuu äskeisen piirrokseni taustaan, ja älyän: piirrän kukkakedon! Otan äkkiä uuden paperin ja hahmottelen keskelle viivan, joka ylettyy puolelta toiselle. Se saa olla maata, ajattelen, ja piirrän erilaisia kukkia kaktuksenkukista voikukkiin. Tästä tulisi minun outo kukkaketoni. Kun koko höskä on valmis, väritän sen niin värikkäästi kuin ikinä osaankaan. Kun työ on väritetty, kirjoitan nimeni vasempaan yläkulmaan ja taakse päivämäärän: 24. lokakuuta 2022.
PS. Älkää hämääntykö kuvasta! Maisa (tämän lyhyen tarinan kertoja), ei piirtänyt muistivihkoon!! P.PS. Tästä tuli aika lyhyt, haittaako se? (Kerro kommenteissa)


Kommentit

Suosituimpia postauksia:

Kauniita sanoja & nimiä

Jouluinen pieni teksti

9v Synttärispesiaali!