Jouluinen pieni teksti

 Kuva: Pixabay

Frohe Weichnachten!
Nyt juuri menneen jouluaaton kunniaksi kirjoitan Tarina-akatemian joulukalenterin viimeisen luukun mukaan lahjoja kuvailevan tekstin. Lue lisää tästä. Ja muuten, kuten jo alussa mainitsin, hyvää joulua! 


(Joulun pieni arvauskilpailu: Millä kielellä postauksen alun tervehdys on? :D)


-

Ne olivat siinä. Isossa, ruskeassa kangassäkissä, joka suorastaan pursui lahjoja. En voinut hillitä uteliaisuuttani vaan kurkistin säkkiin. Se oli joulukuusen vieressä ja tuoksui joululta. Niin, joululta - minulla on siihen oma tuoksu.
Säkissä, kaikkien muiden lahjojen keskellä, oli iso, kova paketti. Se oli kuutionmuotoinen, ja sen kyljessä oli lappu: Koko perheelle. Ison paketin oikealla ja vasemmalla puolella oli yksi pyöreä, pehmeä paketti. Toisessa luki: Mirvalle! Ja toisessa: Amandalle! Olin varma mitä niissä oli. Squishmallows -pehmolelu! Olin toivonut sellaista jo kauan, kun kaikilla kavereillanikin on. Tietysti 5-vuotias pikkusiskoni toivoi ihan samaa pehmoa. 
Säkissä oli paljon muitakin isoja tai keskikokoisia paketteja, jotka oli paketoitu joko tähti- sydän- tai tonttukuvioiseen paperiin, niiden ympärillä oli lahjanaru ja päällä tarra, jossa luki, kenelle lahja kuului. Tänä vuonna erilaista oli se, että siellä täällä näytti olevan pieniä, erimuotoisia paketteja, joissa luki esimerkiksi ”Hyvää joulua Amandalle! T: H&M”. Ensin ajattelin, että pakettien sisällä olisi jotain sen vastekaupan, H&M:n, vaatteita, mutta sitten tajusin, ettei niin pienissä paketeissa voisi olla mitään vaatteita. Se jäisi arvoitukseksi siihen asti, että avaisimme lahjat. 

Kommentit

  1. Tosi hyvä teksti! Mä pidin tästä paljon. Ja postauksen tervehdys oli Saksaksi 🇩🇪! Tiesin sen koska luen saksaa koulussa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, olit eka joka keksi kielen, joten saat siitä hyvästä vaikka… croissantin 🥐, ja keksin 🍪 koska olit eka kommentoija.
      Kiitos paljon! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Heiheihei! Aiotko kommentoida? Tai edes vaivautua kommentoimaan? Kiitos tosi paljon, jos aiot! <3 Arvostan jokaista kommenttia, oli se pitkä tai lyhyt, yksi sydän tai kunnon romaani. En haluaisi kuitenkaan tänne epäasiallisia kommentteja, joten ilmaisethan negatiivisen palautteen ystävällisenä 💜 Olet ihana, vaikka et kommentoisikaan! :)

Suosituimpia postauksia:

Pilalla

Tiedotus & kuulumisia

Kauniita sanoja & nimiä