Tiedotus & kuulumisia

 Hei taas, pitkästä aikaa. 😕

Kuten olette jo huomanneet, postauksia ei oo tullut pitkään aikaan. Yksi syy on motivaatio. Vaikka rakastan kirjoittamista, mulla ei vaan oo motivaatiota eikä halua kirjoittaa parin päivän välein aina jotain blogiin, kun kuitenkin yhteen postaukseen menee aika kauan, kun en käytä koko päivääni sen tekemiseen. Toinen syy on se aika. Kun koulua, läksyä, harrastuksia, kavereita… ei ole vain aikaa kirjoittaa niin useasti blogiin. Harkitsen myös uuden blogin aloittamista ja tämän lopettamista, sillä tämä blogi alkaa olla aika epälooginen kun postauksia ei ole tullut.

(Tähän blogin linkki, jos aion perustaa uuden blogin:)

https://tahtientarinoita.blogspot.com/

Päätin tehdä nyt tällaisen postauksen, jossa vähän kerron kuulumisia yms. kun postauksia ei ole nyt tullut! 

Mulla on nyt tosi jännä ja koukuttava kirja kesken. Sen nimi on Amari ja yön veljet. Luulen, että olette joskus ainakin kuulleet, ellette jopa lukeneet! Jos ette, suosittelen lukemaan, jos pidät fantasiasta tai Harry Pottereista. 

Ja siis, palataan tähän blogiasiaan. En tiedä, onko blogi enää suuri osa elämääni, ja pahoin pelkään, että ei. En ole edes ehtinyt vastata kommentteihin, koska kaikki ruutuaika menee pelaamiseen. Se ei silti tarkoita, ettenkö pitäisi kirjoittamisesta, niin kuin alussa sanoinkin. Varautukaa siis, että lopetan tämän blogin ja perustan joskus uuden. :)

Kommentit

  1. Harmi kuulla, mutta ymmärrän kyllä. Toivottavasti jatkat vielä blogin kirjoittamista 💜 Tiedän kuitenkin, ettei se ole aina helppoa, joten arvostan kyllä päätöstäsi – oli se sitten mikä tahansa <33

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heiheihei! Aiotko kommentoida? Tai edes vaivautua kommentoimaan? Kiitos tosi paljon, jos aiot! <3 Arvostan jokaista kommenttia, oli se pitkä tai lyhyt, yksi sydän tai kunnon romaani. En haluaisi kuitenkaan tänne epäasiallisia kommentteja, joten ilmaisethan negatiivisen palautteen ystävällisenä 💜 Olet ihana, vaikka et kommentoisikaan! :)

Suosituimpia postauksia:

Pilalla

Kauniita sanoja & nimiä